Motiv tim

"Snovi postaju stvarnost kada znate šta stvarno želite"
Naslovna  |  Info  |  Press  |  lovesensa.rs  |  Mogućnost izbora

lovesensa.rs

Mogućnost izbora

18. 03. 2013. 09:15

Baba kao baba, samo se nešto žalila, i kad je vruće i kad je hladno i kad sija sunce i kad pada kiša. Sve joj je smetalo i lepo vreme u nevreme i nevreme kad mu vreme nije. Ako pada kiša, biće blato i neće moći u njivu, ako ne pada kiša biće suša i opet neće moći u njivu jer ništa neće rasti. Babi nikad ugoditi.

A žaba kao žaba, nije se žalila ni na šta. Ona je mirno  posmatrala svet svojim velikim  očima i veselo  kreketala. Ko bi dobro načuljio uši, mogao je da razazna čak i razliku  u kreketajima. Kada je padala kiša, žaba se radovala i kreketala iz sveg glasa, skačući u ritmu krupnih kapi koje su dobovale po bari. Kada kiša nije padala, kreketala je isprekidano u momentima kada je izranjala iz bare da uzme vazduh.Kreket pa pod vodu, pa opet izroni i kreket i onda opet pod vodu. I tako celi dan  i noć, praćena ritmom sunca i meseca ( što je ta žaba mogla da izdrži pod vodom, ali to je neka druga priča)

Naravoučenje: Možete da se nervirate i dozvolite da vam kiša pokvari planove ili da se dobro obučete i šljapkate po baricama! Okolnosti su takve kakve jesu, a ono što čini pobednike je njihova veština  da date okolnosti maksimalno iskoriste. Kakve su vaše trenutne okolnosti? Kako možete da ih preokrenete u svoju korist?

Jeste li baba ili vesela žaba?

Programe vode sertifikovani koučevi i treneri: