Motiv tim

"Snovi postaju stvarnost kada znate šta stvarno želite"
Naslovna  |  Blog  |  Istinito  |  Tajna koju pravi lideri znaju

Istinito

Tajna koju pravi lideri znaju

31. 01. 2015. 17:02

Dugo čuvana tajna napokon je izašla na videlo! Nije ono što ste mislili. Znamo da znate da se lideri ne rađaju, već da lideri nastaju konstantnim radom i razvojem. Znamo i da znate da svako od nas ima potencijal pravog lidera. Brojni mislioci u kategoriji ličnog razvoja i uspeha stalno o tome pričaju i mi se u potpunosti slažemo.

Veliki deo programa, radionica i treninga Motivtima biće posvećen razvoju liderskih sposobnosti i veština koje su nam danas neophodne da ostvarimo profesionalni i privatni uspeh. Ono što uvodimo na „mala vrata“ je odgovor na dugo čuvanu tajnu. Tajna koju pravi lideri znaju i primenjuju - nije dovoljno samo konstantno obnavljanje energije u sve četiri dimenzije. Neophodno je redovno puniti baterije!

Generalno, svako od nas ima svoje načine kako puni baterije. Sve aktivnosti koje nam prijaju doprinose tome. Tajni sastojak koji lideri primenjuju za ekstrasuper punjenje baterija je učestvovanje u aktivnostima koje su van njihove uobičajene sfere interesovanja.

Nove aktivnosti deluju na više načina:

  •  Deluju oslobađajuće - obzirom da su za nas potpuno nove, ne postavljamo sebi nikakva očekivanja i možemo da se opustimo i uživamo u ulozi početnika.
  • Podstiču kreativnost - omogućavaju nam da istražimo svoje potencijale kojih možda uopšte nismo ni bili svesni.
  • Daju nam nove perspektive i saznanja, omogućavaju nove uvide.
  • Obogaćujemo se za nova poznanstva - upoznajemo nove ljude koje možda nikada ne bismo sreli.

Na žalost tu postoji jedna prepreka koja se odnosi na mnoge od nas. Čak i da verujemo da učešće u neuobičajenim aktivnostima može biti korisno, ustručavamo se da to i probamo. Radije bismo se zadržali na uobičajenim načinima obnove energije. Zašto? Zato što nas sve što nam je nepoznato i neuobičajeno gura iz zone konfora (ma kako nekonforna bila) i tera da smislimo sto i jedno objašnjenje zašto baš sada ili zašto baš nikada to ne možemo da uradimo. Za one hrabre koji bi ipak da svoje liderske sposobnosti ojačaju i iznutra, kreirali smo nekoliko različitih radionica. Pratite radionice obeležene znakom baterije. One imaju zadatak ne samo da vas supernapune, već i da vam pokrenu kreativnu energiju, inspiraciju i nove načine razmišljanja.

Izazovite sebe i pridružite nam se! Upoznajte nove ljude, istražite svoje mogućnosti, iznenadite sebe.

NAPUNITE BATERIJE!

 

Stella Karl Ćosić

Programe vode sertifikovani koučevi i treneri: