Motiv tim

"Snovi postaju stvarnost kada znate šta stvarno želite"
Naslovna  |  Blog  |  Istinito  |  Moje Points of You® iskustvo

Istinito

Moje Points of You® iskustvo

25. 10. 2016. 14:55

Znate onaj osećaj kada vas nešto privuče, a ne znate tačno zašto? Prosto vam srce zaigra i znate da je to za vas i pre nego što pronađete realno objašnjenje.

Tako su mene privukli Points of You® alati. Neobične živopisne fotografije dopunjene rečima koje predstavljaju životne teme dopale su mi se na prvi pogled. Imaju  taj predznak igre i kreativnosti, meni veoma potreban. Ne volim šablone i jedno te isto. Volim strukturu koja dozvoljava da se doda lični pečat i integrišu znanja i veštine. Volim da istražujem i volim da se igram. Želim da svaka radionica, svaki rad sa klijentima bude na neki način poseban, prilagođen konkretnoj potrebi. 

I tako, posle razgovora sa koleginicom iz Zagreba koja se već spremala na ovaj put, privučena kao magnetom i bez mnogo racionalizovanja, uputila sam se u Poljsku da otkrijem novi alat i moguće načine primene. A u stvari, otkrila sam (novu) sebe. Obuka za rad sa alatima kreirana je iskustveno što znači da primenu alata učite baveći se ličnim temama. Kroz svaki pažljivo dizajniran proces dobijate priliku da otkrijete po nešto novo o sebi, sagledavajući nove mogućnosti i perspektive.

Način na koji Points of You® alati povezuju ljude možda je i nešto najlepše u celom procesu. U veoma podržavajućem okruženju koje Points of You® igre kreiraju, otkrila sam kako želim da izgleda moja buduća karijera, šta mi je u poslu zaista važno, kako želim da izgleda moj prostor,  kakve programe želim da kreiram i sa kim da radim. Po povratku, puna nove energije i svesna novih mogućnosti, bacila sam se na posao i počela da viziju sprovodim u delo. Points of You® alati su me inspirisali i pokrenuli, a mogu i vas. Saznaćete kako ako redovno pratite FB Motivtim :)

 

Autor: Stella Karl Ćosić

Programe vode sertifikovani koučevi i treneri: