Motiv tim

"Snovi postaju stvarnost kada znate šta stvarno želite"
Naslovna  |  Blog  |  Istinito  |  4 načina da upropastite dobro raspoloženje

Istinito

4 načina da upropastite dobro raspoloženje

01. 07. 2016. 08:47

Zamislite situaciju da ste baš onako zadovoljni i dobro raspoloženi, sve vam je baš kako treba. Ako vas ova situacija žulja jer ste navikli da budete nezadovoljni i neraspoloženi evo 4 stvari koje će vas sigurno za tren oka ubedačiti:
  1. Počnite da se upoređujte sa nekim na svoju štetu i pronađite što više razloga koji objašnjavaju zašto je ta druga osoba srećnija, zadovoljnija, uspešnija ili bar zgodnija i lepša od vas. Poređenje na svoju štetu je recept koji UVEK radi.
  2. Gledajte do iznemoglosti slike i postove vaših prijatelja sa godišnjih odmora  na FB, Instagramu i ostalim socijalnim mrežama. Videćete kako se samo dobro provode, odlično izgledaju čak i na plaži, uživaju u odabranom društvu i divnim trenucima, fantastičnim predelima i kako im je mnooogo bolje nego vama. Zaboravite na tren na mogućnosti koji današnji uređaji imaju od filtera do kadriranja. Ma to je sve prirodno i onako bez nameštanja. Da shvatili ste, ovo je vizualni nastavak prve vežbe za uništavanje raspoloženja.
  3. Ovaj savet posebno je namenjen ženama. Ako vas sunce još nije videlo, možete se odlučiti da probate kupaće kostime u nekoj od prodavnica čije su kabine uređivali ženomrsci pa su postavili ona celulitnasunceisvemane svetla. Pošto ova svetla pronalaze mane i kod beba, nema razloga da ne rade na vama. Uspeh je zagarantovan!
  4. Ako ste baš toliki baksuz pa ništa od gore navedenog ne deluje na vas a vozač ste, probajte ovo. Parkirajte se „na trenutak“ na mesto na kome parkiranje nije dozvoljeno i to tamo gde znate da postoji realna mogućnost da ordinira pauk. Kada budete videli  da vaša kola više nisu tamo i da treba da odete po njih, platite uslugu prenosa, čuvanja i ko zna čega još u visini pola prosečne plate, vaše raspoloženje ima da šljosne sigurno.

 Upropastiti raspoloženje je lako, samo treba znati kako :)

 

Autor: Stella Karl Ćosić

Programe vode sertifikovani koučevi i treneri: