Motiv tim

"Snovi postaju stvarnost kada znate šta stvarno želite"
Naslovna  |  Blog  |  Inspirativno  |  Kuća sa 1000 ogledala

Inspirativno

Kuća sa 1000 ogledala

06. 03. 2016. 20:59

Nekada davno, u malom udaljenom selu postojala je kuća 1000 ogledala. Jedan, mali srećni pas čuo je za ovo mesto i odlučio da ga poseti.
Kada je stigao, odskakutao je stepenicama do ulaznih vrata kuće. Pogledao je kroz vrata načuljenih ušiju, živahno mašući repom. Na njegovo čuđenje ugledao je sebe kako zuri u 1000 drugih srećnih psića koji živahno mašu repom, baš kao i on..... Nasmejao se širokim osmehom i primio istog trenutka 1000 divnih, prijateljskih i toplih osmeha. Kada je napustio kuću pomislio je u sebi: „Ovo je predivno mesto. Često ću dolaziti ovde“.
U tom istom selu, drugi mali pas, koji nije bio baš srećan kao ovaj prvi, odlučio je da poseti kuću 1000 ogledala. Sporo se popeo uz stepenice i spuštene glave pogledao kroz vrata. Kada je video 1000 neprijateljskih pasa kako zure u njega, zalajao je na njih i bio je prestravljen videvši 1000 malih psića koji mu uzvraćaju zastrašujućim lavežom. Kada je otišao, posmislio je u sebi: „Ovo je užasno mesto, i nikad se više neću vratiti ovde.“
Sva lica na svetu su ogledala. Šta vidite na licima ljudi koje srećete?

Programe vode sertifikovani koučevi i treneri: